Ronald Hazendonk | Fashion4Men webshop herenkleding

 

  • maatwerk2 
Maatpakken van Ronald Hazendonk Fashion4men

Specialiteit van Ronald Hazendonk is custommade maatpakken, een pak speciaal gemaakt op uw lichaamsmaten met een ongeëvenaard draagcomfort.

Het begint allemaal met een ambachtelijke maakwijze van het maatpak. Het kostuum volgt de natuurlijke lijnen van het lichaam. Om tot een optimale pasvorm en draagcomfort te komen, wordt er alleen gebruik gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige stoffen van Italiaanse wevers. U bent uw designer, het model, de stof, voering en knopen kunnen allemaal gekozen worden. Met de jarenlange ervaring van Ronald Hazendonk op het gebied van custommade pakken komen we samen tot een ongeëvenaard eindresultaat. Wij garanderen u dat u nooit meer iets anders zou willen dan een op maat gemaakt kostuum.

De ongedwongen sfeer en overzichtelijke presentatie maken onze winkel uniek. Voor iedere klant nemen wij de tijd en luisteren goed naar uw wensen, zodat we altijd een passend advies kunnen geven. Onze zorg is dat de klant tevreden en met een glimlach naar buiten gaat. Ronald Hazendonk en team hebben een passie voor het vak, zij staan dan ook dagelijks met veel plezier in de winkel. U bent dan ook van harte welkom om een kijkje te nemen in Culemborg en u te laten verrassen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een maatpak. Bekijk dan onze website www.ronaldhazendonk.nl of neem contact op via de mail of telefoon.