Ronald Hazendonk | Fashion4Men webshop herenkleding

Over Ronald Hazendonk – Fashion 4 Men

Culemborg is een oude vrijstad met een authentiek centrum vol met monumentale gebouwen. Aan een historisch plein treft u het stadhuis aan en recht tegenover dit prachtige stadhuis treft u onder de laatste binnenpoort de winkel Ronald Hazendonk Fashion 4 Men aan. De winkel valt deels onder deze laatste binnenpoort en deze binnenpoort is van zeer grote historische waarde voor Culemborg.

Onze winkel oogt vanaf buiten in deze prachtige omgeving bescheiden, maar vergist u zich niet. Ronald Hazendonk Fashion 4 Men heeft maar liefst 200 vierkante meter aan exclusieve mannenmode. Van sportieve kleding, maatoverhemden tot pakken van hoogstaande kwaliteit. Wij hebben een selecte keuze aangaande onze collectie en hierdoor treft u bij ons mannenkleding aan van diverse merken die u niet snel ergens anders tegenkomt.

Wij onderscheiden ons doordat wij onze eigen inkoop doen bij de diverse merken die wij voeren. Door een eigen inkoop hebben we een exclusieve selectie van producten. Zo heeft ieder merk in onze winkel een eigen corner met een overzichtelijke wand. Onze Tommy Hilfiger wand is bijvoorbeeld maar liefst tien meter lang.

U zult dan ook gemakkelijk kunnen zien welke exclusieve mannenmode wij in huis hebben en uiteraard staan wij altijd voor u klaar met een passend advies. Iedere klant krijgt de benodigde aandacht en door onze exclusieve selectie van merken, goede service en advies zijn wij inmiddels regionaal een begrip.

Ronald Hazendonk Fashion 4 Men is gemakkelijk bereikbaar vanuit Utrecht en andere omliggende plaatsen. Onze collectie beslaat een brede variatie, die uiteenloopt van een groot assortiment sportieve kleding en overhemden tot zelfs ondergoed. Ook kunnen wij exclusief maatwerk leveren.