Ronald Hazendonk | Fashion4Men webshop herenkleding

OVER ONS 

 

Sinds 1993 is Ronald Hazendonk Fashion4men een begrip op het gebied van exclusieve mannenmode.

Zowel voor internationaal als nationaal bekende merken, op het gebied van zowel business als casual mannenmode, kunt u bij Fashion4men terecht. In onze winkel te Culemborg treft u een oppervlakte van 200m2 aan met de laatste mannenmode.

Ieder seizoen selecteert Ronald Hazendonk voor Fashion4men een geheel nieuwe collectie van exclusieve mannenmode die naast onze winkel in Culemborg ook in de herenmode webshop van Ronald Hazendonk Fashion4men beschikbaar is.

Als Tailor zijn wij, Ronald Hazendonk, al 23 jaar gespecialiseerd in maatpakken en maatshirts. Voor meer informatie kunt u op www.ronaldhazendonk.nl terecht.

De ongedwongen sfeer in de winkel te Culemborg en de overzichtelijke presentatie maken onze winkel uniek. Voor iedere klant nemen wij de tijd en luisteren goed naar zijn wensen, zodat we altijd een passend advies geven.
Wij zorgen ervoor dat de klant tevreden en met een glimlach de winkel verlaat.

Ook in de webwinkel van Fashion4men staat deze service voorop. Met onze combinatietips krijgt u advies voor uw complete outfit, maar mocht u daarnaast nog vragen hebben staan we u graag telefonisch of via de mail te woord.

Personal shopping is een "nieuw" begrip maar bij ons al jaren een vanzelfsprekendheid.
Ronald Hazendonk en team hebben een passie voor het vak, zij staan dan ook dagelijks met veel plezier in de winkel. Ronald Hazendonk Fashion4men verkoopt de volgende merken:

John Miller, Tommy Hilfiger, Cavallaro Napoli, Hugo Boss Orange, Calvin Klein, Tommy Hilfiger Tailored, McGregor, Melik Shoes, Profuomo,
Masons, RH Design, Secrid, Roy Robson en Alan Red.