Ronald Hazendonk | Fashion4Men webshop herenkleding

CATEGORIE

BEZORGEN

Levertijd
U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen door Post NL of zelf ophalen bij ons in de winkel aan de Binnenpoort 2 te Culemborg. Wanneer u de bestelling voor 17.00 uur geplaatst heeft en u de bestelling laat bezorgen, wordt de bestelling binnen 1 of 2 werkdagen bij u thuis bezorgd. Indien u de eerste keer niet thuis bent, zal Post NL de volgende dag nogmaals het pakket bij u aanbieden. Wanneer het pakket beide keren niet kan worden afgeleverd brengt Post NL uw bestelling naar het dichtstbijzijnde postkantoor. Uw bestelling blijft hier drie weken liggen en zal daarna retour naar de afzender gaan. Als u ervoor heeft gekozen om uw bestelling zelf op te halen in de winkel dan zal deze de volgende werkdag voor u klaar liggen. Wanneer u uw bestelling afhaalt dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen laten zien, dit kan een paspoort, ID kaart of rijbewijs zijn en uw orderbevestiging mee te nemen. Zonder uw orderbevestiging of geldig legitimatiebewijs kunnen wij de bestelling niet meegeven. Uw bestelling blijft 14 werkdagen beschikbaar, als de bestelling niet binnen deze 14 dagen wordt opgehaald zal deze retour gaan en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Leverschema

Voor elke dag geldt voor 17.00 besteld, bezorging volgens leverschema. Onder voorbehoud van feestdagen.

Besteld op Bezorgd op
Maandag Woensdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Woensdag


Bezorgkosten

  • De kosten voor verzending in Nederland zijn € 5,95
  • Ophalen van een bestelling in de winkel te Culemborg is gratis. 
  • De bestellingen van de webshop Fashion4men worden internationaal verzonden, wel gelden per land andere verzendtarieven. (Deze tarieven zijn exclusief invoer TAX)
België € 9,95
Duitsland € 9,95
Denemarken € 15,00
Estland € 25,50
Frankrijk € 15,00
Engeland € 12,75
Ierland  € 18,50
Italie € 17,50
Luxemburg € 12,50
Oostenrijk € 15,00
Spanje € 17,50
Verenigde Staten € 22,50
Zweden € 20,00

Afleveradres kiezen
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen, bijvoorbeeld op uw werk. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen door een afwijkend afleveradres van het factuuradres in te vullen.

Annulering artikelen
Natuurlijk behandelen wij met de grootst mogelijke zorg ons online assortiment. Voor de levering van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het soms voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling een product dat u besteld heeft niet meer op voorraad is, of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dat geval krijgt u hier bericht over en wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief de eventuele verzendkosten, aan u gecrediteerd binnen 5 werkdagen. Indien de goederen niet binnen 30 dagen geleverd kunnen worden, mag de order kosteloos worden geannuleerd door de consument, volgens de wet Koop op Afstand.